Credits Gold

Credits Gold

Effektiv rente fra 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd blir totalt kr 11 112.

Søk her

Kjøp av kryptovaluta med kredittkort

Å kjøpe Bitcoin med kredittkort er ikke bare en enkel og praktisk måte å kjøpe kryptovaluta på, det er også enklere enn noensinne.

Men hvordan og hvor kjøper man for eksempel  Bitcoin med et kreditt- eller debetkort, og er det noen feller du bør unngå? Fortsett å lese for å finne ut.

De fleste kryptovaluta -plattformer vil tillate kjøp av kredittkort for Bitcoin, noe som gir en enkel og enkel måte for brukerne å kjøpe BTC. Uansett hvilken plattform man benytter seg av, vil prosessen være ganske lik og rett frem.

3 steg for å kjøpe Bitcoin med kredittkort

Den enkleste måten å skaffe Bitcoin (BTC) med et kredittkort er på en kryptovaluta børs etter eget ønske. Det er tre trinn for å kjøpe BTC på en børs, og disse trinnene er generelt de samme uansett hvilken plattform du velger.

  1. Opprett en konto: Avhengig av plattformen man bruker til å kjøpe Bitcoin, må man først registrere seg for en konto. Hvis det kreves en konto for å kjøpe Bitcoin med et kredittkort, må man også bestå plattformens KYC -krav.
  2. Sett opp lommebok: Før du kjøper Bitcoin, er det best å lage en personlig kryptolommebok. Mange børser lar deg beholde digitale eiendeler på plattformen; men dette anses generelt som mindre trygt.
  3. Kjøp med kredittkort: Når man har passert KYC, og har satt opp en personlig lommebok, er man klar til å kjøpe Bitcoin med et kredittkort. Denne prosessen er relativt enkel og ligner på å fullføre en online bestilling på ethvert e -handelsnettsted.

De fleste grensesnitt har de samme to inngangene. Beløpet du vil kjøpe, og eiendelen du ønsker å kjøpe. Velg først Bitcoin som mynten du ønsker å kjøpe. Deretter skriver du inn mengden Bitcoin eller tilsvarende fiat (USD, CAD, EUR, etc.) verdi.

Hvis man bruker en plattform som krever at det sendes Bitcoin til en personlig kryptovaluta-lommebok, skriv inn personlige Bitcoin-adresse nå.

Før bekreftelse transaksjonen, se gjennom alle detaljene og gebyrene og sørg for at bestillingen er riktig. Bekreft transaksjonen når man er fornøyd.

Det er alt som skal til! Hvis man har kjøpt Bitcoin fra en børs, vil BTC umiddelbart være til stede i lommeboken. Hvis man har sendt din BTC til den personlige lommeboken man allerede har satt opp, kan transaksjonen ta litt lengre tid.

Kostnad ved å bruke kredittkort til å kjøpe kryptovaluta

Selv om det generelt er raskt og enkelt å kjøpe krypto med et kreditt- eller debetkort, kan det også være ganske dyrt. Dette er fordi det er flere avgifter som kan bidra til kostnaden for transaksjonen, ikke bare fra kryptomegleren, men også fra kortutstederen. Disse kostnadene kan omfatte:

Kontant Forskuddsgebyr. Mange kortutstedere behandler et kjøp av kryptovaluta som et kontant forskudd. Dette betyr at kjøpet vanligvis vil påløpe et kontant forskuddsgebyr og også tiltrekke seg høyere renter enn vanlige kjøp.

Veksling/meglerhonorar. Plattformen man bruker til å kjøpe Bitcoin eller en annen krypto, vil pålegge sitt eget transaksjonsgebyr. Disse har en tendens til å variere fra 4 til 6 %, men er høyere i noen tilfeller.

Tillegg for kredittkort. Man kan også bli bedt om å betale et tillegg for kredittkort i tillegg til andre gebyrer og provisjoner som belastes, noe som på noen plattformer kan føre til en total provisjon på 9 eller til og med 10%.

Valutavekslingsgebyr. Hvis du bruker et norsk kredittkort på en utenlandsk børs, kan du betale valutaomregningskurser for kredittkort. Et kredittkort på 0% utenlandsgebyr kan være nyttig for å redusere kostnadene.

Sikkerhet ved bruk av kredittkort til kjøp av kryptovaluta

Generelt sett er det helt trygt å kjøpe kryptovaluta med et kredittkort – forutsatt at du kjøper fra en pålitelig og anerkjent børs eller megler.

Sørg for at man foretar et skikkelig research til enhver plattform grundig før man overlater kortinformasjon til plattformen, for hvis man ikke føler seg komfortabel med å gi en leverandør kredittkortopplysningene, bør man heller ikke føle seg komfortabel med å kjøpe kryptovaluta fra dem.

Så hvordan kan du finne en passende børs og minimere risikoen ved å betale for krypto med plast? Tipsene nedenfor hjelper deg med å holde deg trygg og unngå å bli dratt av.

  • Sjekk om plattformen er er pålitelig
  • Sjekk hvilke sikkerhetsfunksjoner den tilbyr
  • Finn ut hvor plattformen hører hjemme
  • Les anmeldelser
  • Sjekk ut vekslingskursen
  • Husk alltid å vite renten på kredittkortet som brukes.

Krypto

Kredittkort vs. Forbrukslån: Hva er det beste valget for deg?

Kredittkort vs. Forbrukslån

I en verden hvor finansiell fleksibilitet ofte er nøkkelen til økonomisk frihet, står mange overfor valget mellom å bruke kredittkort eller ta opp et forbrukslån. Begge alternativene har sine fordeler og ulemper, og det beste valget avhenger av dine personlige økonomiske behov og mål. I denne artikkelen vil vi utforske forskjellene mellom kredittkort og forbrukslån, og gi deg informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning. Vi vil også introdusere deg for en ressurs hvor du kan finne mer informasjon om forbrukslån, som kan være et verdifullt verktøy i din økonomiske verktøykasse. Kredittkort: Fleksibilitet og Belønninger Kredittkort er kjent … Les mer

Kredittkort fordeler

Et kredittkort gir deg ikke bare tilgang til kreditt når du trenger det, du kan også få en del gode fordeler i kortet. Det er mange kredittkortselskaper som gir deg fordeler når du bruker kortet innen forskjellige bransjer og det er mye å velge mellom. Når du er på utkikk etter et kredittkort bør du ha klart for deg hvilke fordeler du vil ha best nytte av. På den måten får de mest mulig ut av å bruke kortet og du kan spare penger på det også. Alternativt kan du ta opp et SMS lån, som også kan være mindre … Les mer

Fremtiden til krypto kredittkort

krypto kredittkort

Mange lurer garantert på hva et krypto kredittkort er. Vel, denne typen kredittkort er det aller siste innen finanstjenster og som har vokst frem i takt med populariteten til kryptovalutaer. Selv om de fleste av oss vet hva et debetkort er, er det fortsatt verdt å definere ettersom et kryptodebetkort er basert på samme premiss. Et debetkort er et plastkort med relevant kontoinformasjon innebygd i kortet via en brikke eller skannbar strekkode. I motsetning til et kredittkort lar et debetkort deg elektronisk betale for varer eller tjenester med pengene på den vedlagte kontoen. I hovedsak forbinder et debetkort behandlingsselskaper med … Les mer

Oppgrader privatøkonomien din

Penger

I dagens Norge snakker vi mer og mer åpent om økonomi og investeringer, og det er en virkelig positiv utvikling. Mange sliter med å ha styr på økonomien, og derfor er det nyttig å snakke om det, for det er faktisk mye mindre som skal til, enn det man forestiller seg, for å få mer luft i budsjettet, og ikke minst mer ro i sinnet. Det å legge budsjett, spare penger og ikke minst investere i aksjer, er noe vi snakker mer og mer om, og det gir flere og flere mot på å ikke bare få styr på økonomien, … Les mer

Bli kjent med lånemarkedet

Lån norge

I Norge er det et bredt lånemarked, hvor du kan låne til det meste. I den mest opplagte kategorien finner vi selvfølgelig lån til bil, boliglån og hytte-lån, men i denne artikkelen skal vi gjennomgå såkalt usikrede lån. Usikrede lån, er alle typer lån hvor du ikke stiller noe som sikkerhet for å låne penger, noe som i prinsippet vil si du kan låne til omtrent hva du vil. Dette er ulikt eksempelvis boliglån, hvor banken hele tiden vil ha mulighet til å inndrive gjelden sin ved å la boligen din gå på tvangssalg (eller du velger å selge selv), … Les mer

Hvordan takler jeg uforutsette utgifter?

Utgifter

Vi kjenner alle til den ubehagelige følelsen man får magen, når en uventet regning plutselig ramler ned i postkassen. For hva gjør man når den økonomiske hammer, hamrer hull i budsjettet? Heldigvis er det mulig å forberede seg på de uforutsette utgiftene, sånn at de ikke velter budsjettet. Lag en økonomisk buffer Mange lever på et stramt budsjett hver måned, hvor hver krone og øre er regnet på. Dette betyr at man har et sårbart budsjett, som ikke tåler uforutsette utgifter. Men dessverre så er uforutsette utgifter ikke til å unngå. Og helst, så banker de på døren når man … Les mer

Gebyrfritt kredittkort til hverdagsbruk

reise - kredittkort

Kredittkort er et fantastisk låneprodukt, så lenge det brukes riktig, og kan gi deg mange fordeler, rentefrie dager og forsikringer, inkludert i kortet. Det kommer hele tiden nye kredittkort på markedet, men de gamle traverne klarer seg fremdeles utmerket – i hvert fall noen av dem. Når du velger kredittkort, kan det være fornuftig å se hvilket behov du har. Hvis du ikke eier en bil, er det ikke sikkert du har bruk for kredittkort fordeler, som kun gir deg rabatter på drivstoff eksempelvis. Men, reiser du mye, kan det være du skal ha deg et kredittkort, som gir deg … Les mer

Kredittkort som alternativ til SMS lån

Kredittkort

SMS lån er noe som stadig flere nordmenn søker om, men i mange tilfeller er det rett og slett bedre å heller søke om et kredittkort. Fleksibiliteten er som regel større med et kredittkort, i tillegg til det er mulig å få langt bedre betingelser med et kredittkort enn med et SMS lån. Dette er de fem beste grunnene til du bør velge et kredittkort som alternativ til SMS lån: Med et kredittkort har du som regel muligheten til å få en høyere kredittgrense enn ved et SMS lån. Selv om du kun trenger et par tusenlapper eller enda mindre … Les mer

Noen enkle sparetiltak

Penger

Begynn med å sette opp en komplett oversikt over hva som kommer inn og hva som går ut. Dette inkluderer alle ytelser og inntekter du kan regne med hver måned. Med en solid oversikt er det lettere å se hvilke områder du kan forbedre, og hvor pengene tar veien hver måned. Kutt ut bruk av kredittkort og forbrukslån. Et budsjett er noe alle burde ha, og det gir deg bedre fleksibilitet til å treffe de rette valgene. Dersom du ønsker deg en ny flatskjerm tv eller øke matbudsjettet er det lett å sette inn dette i et regneark slik at … Les mer

Dette er de mest populære betalingsmetodene i nettkasinoer

Hvis du liker å spille på nettkasinoer, må du forholde deg til måten innsatsen og gevinstene kan betales trygt på. Det finnes en rekke metoder som kan brukes for å gjøre dette. Valget er likevel ikke enkelt og de ulike variantene har fordeler og ulemper. Så hvordan finner du den beste betalingsmåten for deg personlig? Hvordan kan du være sikker på at Live casino operasjoner er og forblir personlig og konfidensiell? Heldigvis finnes det anerkjente leverandører som tilbyr sikre betalingsalternativer for brukere. Ingen trenger å ha en dårlig følelse her når de gjør små eller store innsatser. Det er også … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!